Trojbarevná buchta
Omáčka ke svatomartinské huse
Halali-smetanová omáčka po našem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Plněné kokosky
Vepřové koleno marinované
Brambory na paprice jako příloha
Bylinková bageta
Hruškové šátečky se skořicí
Španělské „španělské ptáčky“…
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Margot buchta z remosky
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot