Trojbarevná buchta
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Karamelové řezy II.
Koprová omáčka expres
Jablkový koláč s pudinkem
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Houbové karbanátky s mletým masem
Mrkvový salát III
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem