Trojbarevná buchta
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Víkendová omeleta
Řecký gyros
Lososová pomazánka
Čočka s rýží
Makronky se třemi náplněmi
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Zapečené kuřecí s rajčaty
Hlíva s přírodním masem - minutka
Drůbeží výpečky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot