Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Dušené vepřové v zelí
Silná česneková pomazánka na…
Celerová pomazánka II.
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Pangasius zapečený se sýrem
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Košíčky z listového těsta
Ananasové řezy "Piña Colada"
Brokolicové tagliatelle
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory