Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Tvarohové knedlíčky s ovocem
Špenátové palačinky zapečené
Turecká pomazánka z lilku
Alibábovka
Pomazánka z Romadúru II.
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Krůtí křídlo pečené na houbách
Salát z červeného zelí IV.
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…