Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Bramborová polévka zimní
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
pomazánka - z krůtího masa
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Čínská sladkokyselá omáčka
Apple crumble
Kuře v hořčičné kari marinádě
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…