Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Ovocné koláče
Zelené fazolky s vejci
Bůček pečený na zelí
Čočková polévka s rajčaty
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Placičky z brokolice a cukety
Listové šátečky (závin) se špenátem
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Paštika z uzeného lososa
Stroganoff
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení