Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Salsa guacamole
Krabí tyčinky na kari s rýží
Fazolová polévka na kyselo
Králík na medu
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory