Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Vizovické pečivo
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Placičky z ricotty s cuketou a…
Dort "Hlava koně"
Jednoduché sýrové tyčinky
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Chřest s bešamelovou omáčkou
Celer smažený v kořeněné tempuře
Bramboračka s bylinkovými noky
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger