Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Hermelínové jednohubky
Smažený sýr bez smažení
Velikonoční nádivka
Křenová pomazánka na jednohubky
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Vepřový jazyk na divoko
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger