Trojbarevná buchta
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Pažitková omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Vídeňský řízek
Krkovička jako bramboráková
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Tvarohový dort s malinami II.
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Jerky - sušené maso
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Jihočeská kulajda od maminky
Boloňské špagety
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…