Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kokosky
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Šlehačková roláda IV.
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Utopenci podle mě
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Brokolicová (květáková) roláda
Babiččina zbojnická pečeně
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…