Trojbarevná buchta
Mozzarellovo-nivová omáčka
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Treska paní Gunilly
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Ďábelský Pangasius
Hermelínové ranečky se zeleninou
Jarní polévka s krupicovými nočky
Salát s rukolou a olivami
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Celerová pomazánka s česnekem
Bramborové drbáky
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…