Trojbarevná buchta
Pažitková omáčka
Mozzarellovo-nivová omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
klasika. ještě větší klasika je, když přidáte čtvrtý, stejně velký, díl najemno nastrouhaného tvrdého sýra-tzv. TRAPERSKÁ OMÁČKA
Kotlety (řízky) v alobalu
Rybí pomazánka z tuňáka
Květákový nákyp jako příloha
Čočková polévka s rajčaty
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Patizonová (kedlubnová) minutka
Blesková česnečka s uzeným masem
Vepřová kýta na rajčatech
Hrášková polévka se šunkou
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…