%Rekl bych, že používáte moc naředěný tvaroh." Méně toho mléka, děvče, méně mléka", chtělo by se mi říci jako p. Sovák coby Tonda Skopec ve filmu Světáci, Ten tvaroh nemusí být v moc tekuté, stavu... Jenomže Tonda Skopec nemluvil o mléku a tvarohu , ale o maltě a vodě.. ;-) ;-)
Veronika
|29. 1. 2015 10:32
na kolik stupnů pečete?
Veronika
|29. 1. 2015 10:32
na kolik stupnů pečete?
iv
|15. 8. 2014 07:27
mám ten samý problém, vrchní těsto po upečení klesá
jiřka
|13. 6. 2014 16:53
ahoj, u tohoto koláče mám problém, že vrchní těsto zvlhne od tvarohu a je takové blemtavé.nemáte někdo tip jak se tomuto vyhnout?
Na tento koláč si pamatuju z dětství, pekla ho maminka a byl moc dobrý a krásně vypadal na řezu. Jsem ráda, že se tady objevil, hned ho upeču.
Laďka
|23. 6. 2007 10:51
Taky tento koláč peču moc ráda, je výborný. Jen mu říkáme Noc a den. Je krásně vláčný a buchta s tvarohem prostě nemá chybu.
Scully
|24. 4. 2007 12:56
Tento koláč u nás opravdu úspěšně mizí, doporučuji!!! Není suchý jako bábovka. Tvaroh po upečení nevytéká, nechte ho povychladnout a krájí se krásně jako jakýkoli jiný koláč.
Ivana Přikrylová
|19. 4. 2007 14:49
Recept znám, je to dost syté, ale dobré
Josef
|19. 4. 2007 09:47
Věro, použijte plech s vyššími okraji a tmavé těsto nemusíte dávat na boky(asi by to ani množstevně nevyšlo).Nejvíce ¨při pečení"vyskočí" vrchní piškotové těsto.Po upečení nožem jemně oddělíte koláč od boků plechu.
Věra
|19. 4. 2007 09:38
To tmavé těsto dáváme i na boky plechu? /aby nevytekl tvaroh/?
Josef
|18. 4. 2007 23:52
Výborný recept, přestože se zdá složitý je to vcelku rychlé a dobré.