Peču na 180 stupňú a do tvarohu přidávám pudinkový prášek,není pak tak mokrý .Unás je to už léta oblíbený koláč.
Není to tvarohem, ale tím, že koláč přikryjete a pak je vršek mokrý. Koláč nepřikrývat!
%Rekl bych, že používáte moc naředěný tvaroh." Méně toho mléka, děvče, méně mléka", chtělo by se mi říci jako p. Sovák coby Tonda Skopec ve filmu Světáci, Ten tvaroh nemusí být v moc tekuté, stavu... Jenomže Tonda Skopec nemluvil o mléku a tvarohu , ale o maltě a vodě.. ;-) ;-)
na kolik stupnů pečete?
na kolik stupnů pečete?
mám ten samý problém, vrchní těsto po upečení klesá
ahoj, u tohoto koláče mám problém, že vrchní těsto zvlhne od tvarohu a je takové blemtavé.nemáte někdo tip jak se tomuto vyhnout?
Výborný recept!
upečeno,výborný děkujem ;-)
:Recept na Hummus najdete zde: http://www.recepty.cz/recept/hummus-7750 :-P
Výborné, rychlé, jednoduché:-)
Výborný! Dávám 1
Na tento koláč si pamatuju z dětství, pekla ho maminka a byl moc dobrý a krásně vypadal na řezu. Jsem ráda, že se tady objevil, hned ho upeču.
Taky tento koláč peču moc ráda, je výborný. Jen mu říkáme Noc a den. Je krásně vláčný a buchta s tvarohem prostě nemá chybu.
Tento koláč u nás opravdu úspěšně mizí, doporučuji!!! Není suchý jako bábovka. Tvaroh po upečení nevytéká, nechte ho povychladnout a krájí se krásně jako jakýkoli jiný koláč.
Recept znám, je to dost syté, ale dobré
Věro, použijte plech s vyššími okraji a tmavé těsto nemusíte dávat na boky(asi by to ani množstevně nevyšlo).Nejvíce ¨při pečení"vyskočí" vrchní piškotové těsto.Po upečení nožem jemně oddělíte koláč od boků plechu.
To tmavé těsto dáváme i na boky plechu? /aby nevytekl tvaroh/?
Výborný recept, přestože se zdá složitý je to vcelku rychlé a dobré.