• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Napište svůj komentář k receptu

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 93
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 2
      ks vejce
    • 130
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 100
      g máslo nebo Hera, rozpuštěné
    • 150
      ml mléko polotučné
    • 260
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva necelý
    • 1
      lžíce kakao cca
  • Tvarohová náplň
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 120
      g bílý jogurt nebo zakysaná smetana
    • 4
      lžíce cukr krupice dle chuti, cca 3 -
    • 2
      lžíce vanilkový pudink sypký

Postup přípravy receptu

1
Remosku o průměru cca 33 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo vyložíme pečícím papírem. Připravíme si tvarohovou náplň z tvarohu, jogurtu, pudinku a cukru dle chuti. Tu si nandáme do igelitového sáčku, kterému před použitím tvarohové náplně odstřihneme růžek, kterým budeme tvořit mřížku na těstě.
2
Vejce si vyšleháme s cukry do pěny, přidáme vlažné rozpuštěné máslo, mléko a promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem a vše dobře promícháme. Větší polovinu světlého těsta nalijeme do remosky a zbylé těsto v míse obarvíme kakaem. Tmavé těsto pak v hromádkách nebo proužkách naneseme na světlé těsto.
3
Na těsto nandáme tvarohovou náplň v podobě mřížky, remosku zaklopíme, zapneme a pečeme cca 30 minut. Vyzkoušíme špejlí, zda těsto nelepí, necháme zchladnout a pokrájíme na díly.
4
Servírujeme k čaji, kávě...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky
Koláče Zákusky Řezy Buchty Pro děti Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Děti Vegetariáni Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr krupice Kakao Máslo Měkký tvaroh Mléko polotučné Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Bábovka s jablky a ořechy

Bábovka s jablky a ořechy

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Masíčko v hermelínu-minutka

Masíčko v hermelínu-minutka

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Asijské smažené kuličky (šišky)

Asijské smažené kuličky (šišky)

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

36
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Polévka z pečené zeleniny
Polévka z pečené zeleniny
17
Halušky s brynzou a slaninou
Halušky s brynzou a…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Třešňový pohár
Třešňový pohár
Třešňový štrúdl s mandlemi
Třešňový štrúdl s mandlemi
Třešňový závin
Třešňový závin
Tříbarevný koláč
Tříbarevný koláč
Tříbarevný koláč II.
Tříbarevný koláč II.
Tříbarevný tvarohový koláč
Tříbarevný tvarohový koláč
  • Recepty.cz
  • Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact