Pomalu pečené králičí maso s na sádle orestovanou nahrubo nastrouhanou mrkví a petrželí, podávané s krupicovou kaší připravenou naslano, ovoněnou česnekem, šalotkou a tymiánem a zjemněnou máslem a parmazánem.
Den předem, nejlépe odpoledne, osolte a opepřete maso a vložte do pekáče. Přidejte k nim bobkový list, 4 snítky tymiánu, 3 šalotky a česnek. Podlijte trochou vody, přikryjte poklicí a při 150 °C pečte 4 hodiny. Po vychladnutí maso vykostěte, bude se rozpadat. Vložte ho do misky, zalijte ho rozehřátým kachním sádlem a nechte vychladnout. Uzavřete a dejte na noc do ledničky.
Den předem smíchejte smetanu s mlékem, vlijte do uzavíratelné misky, přidejte 2 stroužky česneku, 1 oloupanou šalotku a 2 snítky tymiánu. Uložte na noc do ledničky.
3
Druhý den odeberte a rozehřejte kachní sádlo, kterým bylo zalité maso, orestujte na něm nahrubo nastrouhanou mrkev a petržel, pak přidejte maso, prohřejte, dochuťte solí a pepřem. Nakonec vmíchejte nahrubo nasekanou hladkolistou petržel. Z mléka se smetanou vyndejte česnek, šalotku a tymián. Přiveďte k varu, přisypte krupici a za stálého míchání ode dna vařte do zhoustnutí, pozor, půjde to rychle. Nakonec vmíchejte parmazán a máslo. Kaši rozdělte na talíře a přidejte maso se zeleninou.