Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kysané zelí
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Poleva z "ledových kaštanů"
Babiččina pomazánka
Něžný linecký koláč
Dort s čokoládovým krémem
Jahodové lívanečky II.
Houbové roštěnky
Vláčný makovník / makovec
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem