Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové fondue
Mleté maso s kysaným zelím
Rybí pomazánka z tuňáka
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Zapečené kuřecí závitky II.
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Kořeněná rajská omáčka
Jehněčí kotlety - grilované
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake