Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Studená cuketová polévka se dvěma…
Pečené fazole
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Pomazánka se sýrem cottage
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake