Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na červeném víně
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Vynikající vánoční štola
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Bramborovo-květákové placičky
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem