Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelská pomazánka na topinky
Rychlá hrachová polévka
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem