Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kávové slzičky
Závin z listového těsta s česnekem
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Krkovice s červeným zelím
Svatomartinská husa
Pomazánka z "vepřovky"
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Koláč s hruškovým / jablečným…
Pomazánka se sušenými rajčaty
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek