Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Sekané znojemské biftečky
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Bramborové placky pečené v kuse
Kuřecí směs s játry
Lehké piškotové řezy
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Rychlé povidlové řezy
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou