Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lívanečky s jablky
Sekaná z ovesných vloček
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Srdce na smetaně
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Extra čokoládové muffiny
Burgery s trhaným vepřovým masem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…