Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Závitky s cibulovou náplní
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Thajská kuřecí polévka s houbami
Fazole na slanině
Smoothie z červené řepy
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem