Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá kachna z kuřete
Osvěžující jogurtový koláč
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Piškotové řezy s angreštem
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Sýrové koláčky z listového těsta
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Báječné máslové koláčky - nejen…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…