Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Jehněčí plec pečená
Dijonský koláč slaný - z listového…
Malakov dort - starý recept po…
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou