Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Avokádo zapečené se sýrem
Salámová pomazánka III.
Výborná kefírovka
Vepřové kari
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Kuřecí srdíčka - pečená
Pečená kambala s tymiánem
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou