Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s nudlemi
Jednoduchý jablkový koláč
Katův šleh (drůbeží)
Smetanovo-bramborový krém
Kuře v sýrovém těstíčku
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
"Tataráček" z Romadůru
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Smetanové fleky se zelím
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem