Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Slané copánky z listového těsta
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Jablečný koláč (buchta)
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Vepřový jazyk na divoko
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Italské Tiramisu (Florencie)
Grilovaný kuřecí kebab
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet