Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách s fazolkami
Okurková omáčka z hovězího masa
Bábovka s jablky a šlehačkou
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Med nebo sirup z květů divizny
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Vydatná česnečka z uzených žeber
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…