Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zámecké brambory
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Sýrový dort II.
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Bramborová (úková) omáčka
Pórková polévka s knedlíčky
Zdravý chléb do formy
Mrkvové šátečky s povidly
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli