Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Výborné buchty
Květákový nákyp s kuřecím masem
Makové koblížky
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Chalupářská hrstková polévka
Citronové těstoviny s hráškem a…
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli