Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový tunel plněný ovocem
Těstovinový salát s masem
Bambusové výhonky s tofu
Tvarohové koláče
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Lilkové koláčky
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli