Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžový nákyp s brokolicí
Zabijačkový guláš
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Ukrajinský krabí salát
Bůček pečený na zelí
Řezy Margot
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Amorův jablečný řez (koláč)
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky