Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Punčové řezy pí Marečkové
kuřecí srdíčka
Cuketa na orientální způsob
Špagety alla puttanesca
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Zapečené brambory se špenátem a…
Zelný salát z kysaného zelí
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou