Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy s fazolemi
Šafránová omáčka
Bulharské papriky s Balkánem
Buchta alá medovník
Jablkový krémeš
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Celerová krémová polévka
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli