Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasický houskový knedlík
Jogurtová bábovka s pudinkem
Králík na hořčici II
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Jogurtová buchta s borůvkami
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Chřestová omeleta
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí