Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlupaté knedlíky III.
Sekaná pečeně s paprikou
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Květáková nádivka
Těstoviny s ricottou a pestem
Pomazánka z červené řepy s ořechy
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem