Zavařit třešně a udělat z nich kompot je překvapivě jednoduché. Využijte dobu, kdy dozrávají, a zavařte si je do zásoby.
RADA: Tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Třešně ve vlastní šťávě
Třešňová marmeláda
Třešňový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Falešné španělské ptáčky
Lovecké řízky
Kynuté koláče od maminky
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Hrášková polévka 2
"Braunýs"
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…