Buchta se velmi povedla ,i bez drobenky rodině velmi chutná. Zaměnila jsem i mouku za hladkou špaldovou a polohrubou a výsledek to neovlivnilo. Doporučuji ! :)
Opravdu moc dobrá buchta ! Já jí odlehčila tak, že jsem dala pouze lžíci oleje a místo cukru do těsta lžíci Stévie a byla taky dokonalá ! Dík za recept :-D
Výborné!
Super koláč moc dobrý přidala jsem i jahody - LUXUSNÍ!!!!!
Výýýborný koláč, já jsem ještě nastrouhala do těsta citronovou kůru. Tentokrát jsem nedávala drobenku (měli jsme nedávno) a i tak skvělý. :-)
Tenhle komentar me motivoval k vyrobe :-) tohoto rcp a uplne vasi kamaradce rozumim, jak musela byt pokorena ...:-) :-D
Dala jsem 200g celozrnne mouky, trinovy cukr,1/2 prasku do peciva a 1/2 lzicky sody a misto podmasli kefirove mleko (trochu improvizace-chybelo mi doma).ostatni dle receptu. tohle je super recept!!!!!Kohokoliv s klasickou bublaninou strcite do kapsy a kazdeho tim oslovite-kombinace kokosu a tresni je nevsedni ale chutna az zrava! Zaujal me komentar jak vas strcila s klasickou bublaninou do kapsy tato variace na tresne.A souhlasim! Tohle je uplne trivialni recept, priprava za 3minuty a je to harmonie chuti.Snedli jsme jej a nestacil ani zcela vystydnout :-)urcite doporucuji a diky autorce za tento rcp:-) bajecne!!!!!
Jsem moc ráda, že koláč všem chutná, jenom se opět vloudila chybička při přepisování receptu do nové verze stránek - mouky do drobenky má být 1/2 hrnku + 2 lžíce...mohu poprosit o opravu?
:-) výborný, vláčný, jednoduchý, rychlý. Kokos v těstu odvádí taky skvělou práci. Mít ovoce k dispozici častěji, peču pořád. :-)
Jsem moc ráda, že jsem narazila na tento recept. Koláč je výborný, rychlá příprava, skvělá chuť. Pokud máte rádi třešňové koláče určitě doporučuji! Ivana
Jedním slovem - EXKLUZIVNÍ !!!
Výborný koláč, skvělá obměna klasické bublaniny. Dala jsem ještě sníh z bílků, aby byl nadýchanější. Ta skořice v drobence je velmi zajímavá obměna, budu dávat častěji. Jak to dopadlo, viz foto ;-)
Tak aniž jsme se domluvily upekla v sobotu kamarádka klasickou "piškotovou" bublaninu. Až mi jí bylo líto, všichni se vrhali na tuhle! Ona také vedle téhle vypadala jako chudý příbuzný (pořád mluvím o bublanině, samozřejmě!). Poznámky kamarádky nebudu kometovat.... Vynikající - za jedna!
Skvěle napsaný recept a jako třešnička skvělý výsledek. ;)
Pavlo, třešně dávám celé i s peckami, zdá se mi, že bez pecek pouštějí šťávu a moučník pak moc rychle vlhne. Lenko, mám vyzkoušené, že mouky do drobenky by mělo být vždy o něco víc než cukru, proto ty dvě lžíce navíc; ale v praxi se taky spíš řídím tím, jak se mi drobenka jeví, a podle chuti přidávám mouku nebo cukr. Je to nepodstatný detail, možná spíš vodítko pro začínající kuchařky.
Dobrá buchtička, už ji baštíme. Jenom jsem nepochopila, na co jsou ty dvě lžíce mouky navíc v drobence. Řekla bych, že při měření na hrnky nějaké dvě lžíce nehrají velkou roli. Že by na posypání třešní před tím než se dají na těsto?
tento recept vypada dobre a hlavne je srozumitelne napsany,urcite vyzkousim az nam dozraji na strome tresne :-) ,tresne cele i s peckami?