Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Vajíčková pomazánka
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Celer s uzeným masem - zapékaný
Bezmasé těstoviny - výborné
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Plněné ořechové rohlíčky
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi