Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Pařeznická bramboračka
Vajíčkový salát podle Šárky
Slaný koláč s pórkem
Polévka s červenou řepou
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Džem z rakytníku
Krém z dýně hókaidó
Domácí plněná roláda z mletého masa
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem