Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Jahodový patrový dort
Zelné závitky s mletým masem
Římský salát s rajčaty a olivami
Zeleninový salát s lososem
Bůčkové závitky se zelím
Tvarohová štola s rozinkami
Těstoviny zapečené s květákem a…
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Jablečná přesnídávka (pyré)
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi