Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Tatarský biftek II.
Placičky z bramborové kaše
Vepřové koleno marinované
Kotlíkový guláš II.
Mufloní kýta
Karamelový krém
Italská rybí polévka „caciucco“
Králičí ragú
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky
Banánový chlebíček