Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Řezy s rebarborou
Zeleninová směs na špagety
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Voňavé anglické kapsy
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Spaghetti Carbonara
"Tataráček" z Romadůru
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi