Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Selské brambory
Višňový šlehačkový dort
Tradiční tažený štrůdl
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Závin z listového těsta se zelím a…
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
České kuře pečené
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem