Vepřové maso ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme
Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.
Drožďové knedlíčky do polévky
Posvícenské koláče z r. 1900
Jednoduchý jablkový koláč
Mrkvové řezy s ananasem
Tvarohový dortík
Mleté maso s houbami
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Bylinková žebírka na pivu
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek